Naročite se na brezplačni posvet

Na brezplačno posvetovanje o uporabi kontaktnih leč se lahko naročite na 07 393 55 55 ali preko obrazca.

V kratkem vas bomo kontaktirali in se dogovorili za posvet.

Naročite se na posvet

Običajno imajo ljudje, ki še niso nosili kontaktne leče, veliko vprašanj. Kateri je prvi korak pri odločanju zanje? Katere leče so najprimernejše zame? Kako prebrati recept? In tako naprej. Preberite naslednje vrstice za osnovne informacije in še ostale članke o kontaktnih lečah za globlje razumevanje uporabe kontaktnih leč.

Najprej obisk pri okulistu

Če želite postati uporabnik kontaktnih leč morate najprej opraviti okulistični pregled. Zakaj? Kontaktne leče so medicinski pripomoček, ki mora biti ustrezno predpisan s strani očesnega zdravnika.


Zdravnik vam bo pregledal oči in določil ali ste ustrezni kandidat za nošenje kontaktnih leč (danes jih lahko nosi skoraj vsak, vendar so tudi ljudje, ki leč ne morejo nositi). S pomočjo brezplačnih poskusnih kontaktnih leč bo preveril, katere vrste vam najbolj ustrezajo. S tem vam je tudi ponujena priložnost, da udobje kontaktnih leč preizkusite, preden se odločite za njihov nakup.
Če boste s kontaktnimi lečami zadovoljni in se boste odločili za njihovo uporabo, vas bodo po pregledu naučili, kako leče pravilno vstaviti in odstraniti iz oči.


In najvažnejše; kot uporabnik kontaktnih leč morate biti o lečah zadostno informirani, da jih znate pravilno vzdrževati. Strokovni pregled in ustrezna uporaba kontaktnih leč sta namreč nadvse pomembna za dolgotrajno zdravje vaših oči.

Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o.


Turkova ulica 8

8000 Novo mesto

info@pusnik-novljan.si

Lokacija


Telefon
Očesni kirurški center T: (07) 393 55 55
Optika Novo mesto T: (07) 393 55 54
Optika Trebnje T: (07) 393 55 66
Optika Črnomelj T: (07) 306 18 55
Zobozdravstvena ordinacija T: (07) 393 55 53
© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.