Naročite se na brezplačni posvet

Na brezplačno posvetovanje o uporabi kontaktnih leč se lahko naročite na 07 393 55 55 ali preko obrazca.

V kratkem vas bomo kontaktirali in se dogovorili za posvet.

Naročite se na posvet
Očala s progresivnimi stekli nudijo uporabnikom natančen in oster vid na vseh oddaljenostih. Nudijo brezstopenjsko zvezno ostrino vida od blizu in daleč. Najmlajše generacije progresivnih stekel imajo veliko daljinsko področje za neomejeno ostro gledanje oddaljenih predmetov, občutno povečano vmesno področje za gledanje srednjih razdalj (40 do 100 cm) in optimalno izkoriščeno bližinsko področje, ki je prilagojeno naravni, povešeni drži glave in telesa pri opazovanju predmetov v bližini.

Danes se progresivna stekla izdelujejo po individualnih potrebah posameznika s pomočjo najmodernejše računalniške tehnologije. Lahko se vgrajujejo tudi v zelo ozke okvirje.

Izvedba progresivnih stekel

  • organska, polikarbonatna ali mineralna
  • transparentna, obarvana, foto občutljiva, polarizirana
  • z zaščitnimi sloji - antirefleksni sloj, trdi sloj, hidrofobni sloj, antistatični sloj, 100% UV zaščita
  • stanjšana - indeksi 1,56; 1,6; 1,67; 1,74
  • individualna
  • W.A.V.E. tehnologija

Kaj je presbyopia

Presbyopia je izraz za starovidnost, ki se pojavi po 40. letu starosti, ko bližinske predmete ne vidimo več ostro oziramo jih vidimo le tako, da jih držimo v vedno večji razdalji od oči. Bližinski vid se iz leta v leto poslabšuje in obstane nekje pri 65. letu starosti, z dodatkom +3,00 dioptrije. Te spremebe so naraven fiziološki proces in potekajo pri vseh ljudeh.

 

© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.