Naročite se na brezplačni posvet

Na brezplačno posvetovanje o uporabi kontaktnih leč se lahko naročite na 07 393 55 55 ali preko obrazca.

V kratkem vas bomo kontaktirali in se dogovorili za posvet.

Naročite se na posvet
Preberite si trende pri ženskih okvirjih. Kaj pa moška moda? Očala ne smejo manjkati!

Ženski okvirji


  • Plastični okvirji vseh barv in oblik so prava izbira za tiste, ki vam je blizu mladosten, moderen ali retro videz. Pri okvirjih iz plastike lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinacijami, v kombinaciji s kovinskimi detajli pa dobijo pridih resnosti.
  • Želite poudariti svojo ženstvenost? To lahko storite z okvirji v obliki mačjih oči, z ovalnimi oblikami, s poudarjenimi detajli na ročkah ali z očali brez okvirjev, izrezanimi v mehke oblike. Za popolno sliko izberite pastelne in tople barve.
  • Za glamurozen videz se ozrite za okvirji z bogatimi in širokimi ročkami, katere lahko krasijo okrasni kristalčki ali izrezi. Zagotovo opažene!
  • Očala brez ali s polovičnim okvirjem privlačijo tiste, ki jim je všeč moderen, minimalističen videz. S takšnimi očali mehkih oblik ste pripadnice nežnejšega spola neustavljivo privlačne.
  • Trendovski dizajn zaokrožijo obarvane leče, s katerimi so vaša očala še posebej zanimiva. Barve v steklih se lahko prelivajo in se lepo dopolnjujejo z barvo okvirja ali vaših las.
Moški okvirji

Pravi preporod so doživele retro oblike moških okvirjev, ki so s sodobnim oblikovanjem zopet postale zelo priljubljene.

  • Retro oblike moških očal, kot so letalska »top-gun« očala, so ponovno »in«. Seveda v novih materialih in v modernejšem dizajnu.
  • Večja očala s poudarjenimi okvirji so že neštetokrat dokazala svojo uporabnost in trendovski videz, ki še posebej pristojijo tistim s krepko postavo. K drobnejšemu obrazu pa se podajo manjša očala in klasike vseh vrst.
  • Tistim, ki stavite na minimalističen videz, priporočamo očala brez okvirjev. Z vgrajenimi antirefleksnimi stekli so takšna očala minimalno opazna, mnogi pa cenijo predvsem njihovo udobnost in lahkoto.
  • Očala iz titana ali ostalih plemenitih kovin so primerna za vse priložnosti in aktivnosti. Najdete jih na igrišču za golf, v kolesarjevem žepu ali na nosu poslovneža. So izredno lahka, nerjaveča, antialergijska, zelo odporna na poškodbe in lepega videza. Cenijo jih tako ljudje bolj praktične narave kot tudi svetovno priznani modni oblikovalci.
  • Za moderen in večno mladosten videz tudi moški posegajo po okvirjih iz plastike. So zelo lahki ter prijetni za nošenje; najdete jih v vseh barvah in oblikah.
© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.